NIEUWS

Zeker.com en Totaalbesparen.com gaan verder bij Kompas Publishing B.V.

Zeker.com bestaat al sinds 2002 en richt zich op verzekeringen zoals auto-, woon-, zorg-, scooter-, en dierenverzekeringen. Daarnaast kan er ook vergeleken worden op energiecontracten en telefoonabonnementen. Het platform is een van de grootste sites met echte klantbeoordelingen over verzekeraars en er worden dagelijks nieuwe reviews achter gelaten.

Totaalbesparen.com is gelanceerd in 2014 en is een website waar je zowel verzekeringen, als energie en internet, TV en bellen kan vergelijken. Alle grote verzekeringen kun je via deze site afsluiten, zoals scooter- auto-, zorg- en woonverzekeringen.

Kompas Publishing B.V., die onder andere de merken Startpagina, Goeievraag, Schoolbank en Kek Mama exploiteert, ziet Zeker.com en Totaalbesparen.com als een welkome aanvulling op haar portfolio en mogelijkheden om de sites verder te laten groeien.

Aart Wallet, mede eigenaar van Kompas Publishing: “De diensten die Zeker.com en Totaalbesparen.com bieden sluiten goed aan op de behoeften van de doelgroep van Kompas Publishing. Met de (technische) kennis, media en traffic die Kompas Publishing heeft, hebben de websites een goed nieuw thuis gevonden en zullen we verder investeren om de beoogde groei te realiseren.”