HET TEAM

Ons team bepaalt de richting van Kompas

Bij Kompas Publishing ben jij de slinger op de verjaardag. Binnen het team maak jij er wat moois van, op jouw manier, met jouw ervaring en kennis. 

We staan altijd voor je klaar met of zonder kopje koffie of thee. Ontmoet het team hier alvast even digitaal en tot snel!

0
Professionals in huis

Management

Aart

Managing Partner

Steven

Managing Partner

Arno

Managing Partner DevOps

Gerco

Managing Partner IT services

Jaap

Managing Partner DevOps

Gedreven vanuit het gedachtegoed van opportunisme zijn Aart, Steven, Arno, Gerco en Jaap de wijzer van het Kompas. Met ons gedreven team van professionals beheren wij ons portfolio met een bereik van meer dan 10 miljoen bezoekers per maand.

HR & Office

Marjolein

Office Manager

Solliciteren?

Wij zoeken jou!

De magnetische kracht van het Kompas. Een echte verbinder en altijd in voor een praatje. Voor alle activiteiten in en rondom Kompas kun je Marjolein wel om een boodschap sturen.

Marketing & Data

Valery

Content & Social media

Brenda

Content manager

Xiang

COMMUNITY MANAGER

Ilse

Copywriter

Mike

Data analist

Wendy

Content & Social media

Yoran

Marketing Manager

Jij?

Solliciteer direct!

Binnen Marketing en Data zitten (of staan) we iedere dag met lach achter onze laptop. Van het schrijven van blogs en posts tot het bedenken, ontwerpen en analyseren van campagnes. Creativiteit is in dit team niet ver te zoeken, scheelt jou ook weer zoekwerk. Heb je ons nodig? Wij staan altijd voor je klaar!

Product & Sales

Luc

Sales Director

Jasper

Product & Business Manager

Joyce

Product Manager

Koen

Product Manager B2B

Bianca

Product & Category Manager

Eline

Product Quality Support

Sales tijgers en gedreven Product managers, we hebben er behoorlijk veel van in huis. De koffie staat altijd voor je klaar. Al deze professionals beantwoorden met alle liefde vragen over alle merken van Kompas. Je vindt ‘Onze merken’ ook in het menu, inclusief allerlei informatie over bezoekers, doelgroepen en mediakits.

Development

Daan

Senior Product Owner

Thomas

Developer

Ralph

Frontend Developer

Bash

Frontend Developer

Toon

Developer

Nikita

Backend Developer

De letters op de toetsenborden van ons Development team zijn bijna niet meer zichtbaar. Nieuwe, verbeterde codes en producten worden met veel energie toegevoegd aan de al rijke platformen die Kompas bezit. En we zitten nooit stil. Voor je het weet staat er weer een nieuwe release klaar, dus houd al onze producten goed in de gaten.