Bereik koopkrachtige 50+ers en senioren

3.300.000 unieke bezoekers per maand

In het kort

Samenwerken? Neem contact op met onze contactpersoon Luc van Koningsbrugge. Hij stippelt graag de route naar succes met je uit.

Dit moet je weten...

Dagelijks maken 114.000 unieke bezoekers gebruik van Startpagina.nl. Voor bezoekers dient de website als handig hulpmiddel in de online zoektocht. Voor adverteerders is het dé plek om bereik en conversie te vergroten door middel van tekstlinks en advertorials. Startpagina biedt daarmee een duidelijk en betrouwbaar overzicht voor een koopkrachtige, oudere doelgroep. Dat is de meerwaarde.

Startpagina.nl is voor veel bezoekers de ondersteuning bij dagelijkse bezigheden. Dit komt naar voren uit de meest gebruikte zoekopdrachten als het weer, nieuws, aanbiedingen en entertainment. Opvallend daarbij is dat Startpagina.nl één van de grootste desktopwebsites van Nederland is. Maar liefst 94 procent van de bezoekers komt vanaf een desktop.

Startpagina.nl bereikt een doelgroep die online moeilijk te bereiken is. De combinatie van hoge bezoekersaantallen en het dagelijks verkeer maakt dat Startpagina een enorm interessante optie voor adverteerders en media bureaus is. En bovenal: no cure, no pay. Er worden alleen kosten in rekening gebracht voor gerealiseerde kliks (CPC). 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk de Startpagina mediakit met alle details.

"Startpagina weet al jarenlang veel mensen te bereiken. Wij werken al bijna 20 jaar met veel tevredenheid samen met Startpagina, waarbinnen we onze doelgroep goed kunnen bereiken."
Independer
Hans de Bruin

Bezoek ook onze andere titels

Hét vraag- en antwoord platform met maandelijks miljoenen interacties.

Vind al je klassenfoto's en oud-schoolgenoten terug op SchoolBANK

Samen de goede weg in slaan? Neem contact op:

Luc van Koningsbrugge
luc.van.koningsbrugge@startpagina.nl