Bewegend leren voor kinderen

Kant en klare lessen op maat, in lijn met de SLO

In het kort

Samenwerken? Neem contact op met onze contactpersoon Hessel Lau Haan. Hij stippelt graag de route naar succes met je uit.

Dit moet je weten...

Fluitend Leren zet zich volledig in voor het bevorderen en behouden van de leergierigheid van kinderen. Elke dag werken we hard om basisscholen te voorzien van de expertise en middelen om actief leren te integreren in hun lesprogramma’s.

Wij geloven sterk dat bewegend leren de sleutel is tot een allesomvattende leerervaring die niet alleen de cognitieve vaardigheden van kinderen verbetert, maar ook bijdraagt aan hun fysieke en emotionele welzijn. 

Bewegend leren vertegenwoordigt de toekomst van het basisonderwijs in Nederland. Wij staan scholen graag bij in dit proces.

Samenwerken met Fluitend Leren stelt scholen in staat basisvaardigheden in de lift te brengen door middel van innovatieve werkvormen. We bieden kant-en-klare lessen die naadloos aansluiten bij de onderwijsdoelen van jouw school. We zorgen voor een duurzame implementatie van actief leren in de klaslokalen, zodat deze werkwijze effectief en blijvend wordt ingezet.

Bezoek ook onze andere titels

Eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns

Vind al je klassenfoto's en oud-schoolgenoten terug op SchoolBANK

Samen de goede weg in slaan? Neem contact op:

Hessel Lau Haan
hessel@fluitendleren.nl