Alles begint met een GoeieVraag

De grootste vraag -en antwoordsite van Nederland

In het kort

Samenwerken? Neem contact op met onze contactpersoon Joyce Brown. Zij stippelt graag de route naar succes met je uit.

Dit moet je weten...

Meer dan 25.000 gebruikers delen hun kennis met elkaar op GoeieVraag. Door de jaren heen zijn er binnen 25 categorieën al meer dan 400.000 vragen gesteld en meer dan 1 miljoen antwoorden gegeven. Categorieën als gezondheid, eten en drinken, wonen en wetenschap doen het daarin extra goed.

Door een loyale, gemotiveerde groep gebruikers worden gestelde vragen al binnen 15 minuten beantwoord. Een vast team van moderatoren zorgt voor een spam-vrije, veilige online omgeving.

Maak deel uit van de community van GoeieVraag en word kennispartner binnen jouw expertise categorie. Bereik heel Nederland, beantwoord vragen en deel je kennis. Zorg voor meer zichtbaarheid en bezoekers door het plaatsen van een eigen link in je antwoord.

"Je hoort steeds meer over crypto in de media, maar voor veel mensen is er nog veel onduidelijk of spannend. Onze samenwerking met GoeieVraag stelt LiteBit als cryptoplatform in staat om een breed publiek te informeren en hun vragen beantwoorden. GoeieVraag is makkelijk in gebruik en zorgt voor een goede zichtbaarheid."
LiteBit
Community Manager

Bezoek ook onze andere titels

Dé startpagina voor handige links, weer, verkeer, nieuws en winkelen

De gezondheidsloterij van Nederland met elke maand kans op 1 miljoen!

Samen de goede weg in slaan? Neem contact op:

Joyce Brown
joyce.brown@startpagina.nl