VACATURES

Open sollicitatie

Lijkt het jou geweldig om aan de slag te gaan voor Kompas, maar staat er niet direct een vacature tussen die helemaal bij je past? Geen probleem. Stuur ons een open sollicitatie en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Beschrijving

Ben jij klaar om deel uit te maken van een superenthousiast en innovatief team? Zoek je een plek waar jouw ideeën niet alleen gehoord, maar ook gevierd worden? Dan hebben wij goed nieuws voor je.

Bij Kompas Publishing zijn we altijd op zoek naar frisse, nieuwe talenten die ons team kunnen versterken. Of je nu een creatieve denker, een tech wizard, of een sales kampioen bent, wij willen je graag leren kennen.

Wij nodigen je uit voor een open sollicitatie. Dit is jouw kans om te stralen, te delen wat jou uniek maakt, en te ontdekken hoe jij ons team op de jouw manier kan aanvullen.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Stuur je sollicitatie op en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug. Dit kan naar:

Arno Mulder
arno.mulder@kompaspublishing.nl

Heb je nog vragen?

Wil je iets meer weten over deze functie of over Kompas? Stuur één van onze collega’s een berichtje via LinkedIn, vinden ze leuk!