NIEUWS

GoeieVraag viert 15 jaar van vragen stellen en antwoorden vinden

GoeieVraag op een laptop met het logo van 15 jaar.

 

De vraag- en antwoordsite helpt met alledaagse en complexe vragen,
een waardevolle bron van kennis en community.

HAARLEM – Al 15 jaar lang helpt GoeieVraag Nederlanders bij het vinden van antwoorden op de meest uiteenlopende vragen die niet altijd te vinden zijn in zoekmachines of bij Wikipedia. Sinds haar oprichting heeft GoeieVraag zich gevestigd als een betrouwbare bron voor persoonlijke en directe antwoorden op vragen die variëren van praktisch advies tot complexe vraagstukken.

 

Waar komt de uitdrukking Spuit 11 vandaan? Hoe vaak kan je klaarkomen voordat het ongezond wordt? Wat gebeurt er met je als je te veel paracetamol slikt? Praten Spanjaarden sneller dan Nederlanders? Vragen die stuk voor stuk interessant zijn, maar aan wie stel je ze? 

Op GoeieVraag.nl kun je met al deze vragen terecht. En nog leuker zijn de (leerzame) antwoorden. 

 

Hoe GoeieVraag ons land al 15 jaar uit de brand helpt

In een tijdperk waarin online zoekopdrachten de norm zijn geworden, heeft GoeieVraag een unieke ruimte gecreëerd waar mensen hun vragen kunnen stellen en kunnen rekenen op betrouwbare antwoorden van een loyale, gemotiveerde groep gebruikers. Gestelde vragen worden al binnen 15 minuten beantwoord. Een vast team van moderatoren zorgt voor een spamvrije, veilige online omgeving.

Wie in Google zoekt, raakt al snel verzeild op GoeieVraag

Het platform heeft zich bewezen als een waardevolle aanvulling op traditionele zoekmachines en encyclopedieën door een menselijke, persoonlijke aanpak te bieden die vaak ontbreekt in geautomatiseerde zoekresultaten.

GoeieVraag gaat verder dan alleen het verstrekken van informatie; het heeft een community gevormd van individuen die bereid zijn hun kennis en ervaringen te delen om anderen te helpen. Of het nu gaat om praktisch advies over huishoudelijke problemen, technische kwesties, of diepgaande discussies over complexe onderwerpen, GoeieVraag brengt mensen samen in een sfeer van wederzijdse hulp en begrip. Ervaringsdeskundigen en specialisten schieten te hulp met de best denkbare antwoorden.

Toekomst van GoeieVraag

Na 15 jaar blijft GoeieVraag trouw aan haar missie om Nederlanders te helpen bij het vinden van antwoorden op alle (prangende) vragen. Maandelijks worden er 350 vragen gesteld en 1200 reacties geplaatst. Gemiddeld 50.000 bezoekers zoeken per dag naar antwoorden en vragen. En staan die er niet op? Dan wordt een nieuwe vraag gesteld.

Natuurlijk gaat ook GoeieVraag met zijn tijd mee. In 2022 kreeg GoeieVraag een nieuwe look: frisser, moderner en passend bij deze tijd. Binnenkort kan er op GoeieVraag gediscussieerd worden over actualiteiten en hebben gebruikers de mogelijkheid om hulp van een AI-assistent in te schakelen als ze er samen met andere gebruikers niet uitkomen.

GoeieVraag op een laptop met het logo van 15 jaar.