NIEUWS

Fietsnetwerk.nl gaat verder bij Kompas Publishing B.V.

Vanaf 1 april 2022 gaat fietsroute-aanbieder Fietsnetwerk.nl zijn activiteiten voortzetten onder de vlag van mediabedrijf Kompas Publishing B.V uit Haarlem.

Fietsnetwerk.nl is één van de grootste aanbieders van recreatieve fietsroutes. Het platform onderscheidt zich door de verbinding die ze maakt tussen recreatieve (knooppunten-)fietsroutes en aantrekkelijke points of interest die op of in de buurt van de route liggen. De in eigen huis ontwikkelde technologie zorgt voor een goede balans tussen de routes en de ‘afstapmomenten’ onderweg. Fietsers kunnen zo naast de bekende fietspaden ook een bezienswaardigheid of bijzonder terras bezoeken die zij op de bekende routes niet tegenkomen.

Fietsers kunnen gebruik maken van de routes door deze te downloaden van de website www.fietsnetwerk.nl, of gebruik te maken van de gebruiksvriendelijke Fietsnetwerk App die inmiddels erg populair is. Elke dag maken duizenden fietsers gebruik van de website en de app. Fietsnetwerk.nl is momenteel actief in Nederland en Belgiē.

Kompas Publishing B.V., die onder andere de merken Startpagina, Goeievraag, Schoolbank en Kek Mama exploiteert, ziet Fietsnetwerk.nl als een welkome aanvulling op haar portfolio en mogelijkheden om de sites verder te laten groeien.

Eigenaar van Fietsnetwerk.nl Wouter Terpstra licht de overname verder toe; “Na verschillende gesprekken te hebben gevoerd met mogelijke kandidaten hebben we besloten om in zee te gaan met Kompas Publishing vanwege de sterke mix tussen bereik binnen onze doelgroep, technische en marketing resources en een ervaren team. Na een aantal jaren op eigen kracht het platform te hebben uitgebouwd, denken wij samen met Kompas Publishing onze missie te kunnen verwezenlijken om het grootste platform voor recreatieve elektrische fietsers in Europa te worden en zo nog meer mensen te laten ervaren hoe lekker en gezond het is om op de fiets te stappen!”