ONZE MERKEN

Wij zetten in op 3 pijlers binnen het online media domein: senioren, onderwijs en shopping

Jouw product of dienst promoten onder een koopkrachtige doelgroep? Via tekstlinks en advertenties krijgt jouw aanbod de aandacht die het verdient. Op Startpagina is namelijk elke klik raak. Ontdek de mogelijkheden.

Doelgroep: 50+ & Senioren

Het vraag- en antwoordplatform van Nederland met miljoenen bezoekers per maand. Word ook onderdeel van onze kennis community. Bereik de rest van Nederland met kennis delen en het beantwoorden van vragen.

Doelgroep: 16 tot 75 jaar

Bezoekers zijn op zoek naar nostalgie. Jij bent op zoek naar extra bereik. Met een zeer actief mailbestand en talloze promotie mogelijkheden is SchoolBANK de ideale manier om jouw organisatie goed op de foto te zetten.

Doelgroep: 40+

Vakantieparken, restaurants, hotels en andere bezienswaardigheden zijn onderdeel van de Fietsnetwerk routes. Wij zorgen dat partners langs deze routes de juiste aandacht en promotie krijgen. Interesse?

Doelgroep: Fietsers & Senioren

Wasmiddelplaats hoeven we weinig uitleg over te geven. Vergelijkers van wasmiddelen komen hier om de beste deal te scoren. Die deal zetten we voor jou graag in de spotlight. Hoe kunnen wij je helpen?

Doelgroep: Koopjesjagers

Dit platform voor jonge gezinnen heeft maar 1 doel: de beste en meest actuele luieraanbiedingen tonen. Promoot je aanbod, doe gezamenlijke winacties en bereik een zeer specifieke doelgroep met allerlei babyproducten.

Doelgroep: Jonge gezinnen

Het koffie broertje of zusje van Luierplaats. Wij tonen de beste koffieaanbiedingen. Wil jij jouw koffiemerk wat meer smaak en aandacht geven? Lees meer over deze plaats en neem contact op.

Doelgroep: Koopjesjagers

Vergelijken en besparen, het is iets wat ieder jaar terugkomt. Bij Totaalbesparen zorgen we ervoor dat verzekeringen worden meegenomen in een onafhankelijk vergelijkingsoverzicht. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Doelgroep: Prijsvergelijkers

Al 10 jaar een begrip binnen verzekeringen: Zeker.com. Wij helpen bezoekers besparen op hun vaste lasten en helpen organisaties hun aanbod op de juiste plek, onder een relevant publiek te tonen.

Doelgroep: Prijsvergelijkers

Fietsen en puzzelen zijn populaire bezigheden onder de senioren doelgroep, maar ook meer jongeren wagen zich eraan. Het puzzelboek abonnement van PuzzelTijd is hét ideale moment van ontspanning.

Doelgroep: Puzzelaars & Senioren

Elk jaar in november vind je de allerbeste deals, voor de scherpste prijzen. Blackfridaydeals.nu biedt een overzicht van alle beschikbare deals die jij niet wil missen. Ook niet als aanbieder. Check de mogelijkheden snel.

Doelgroep: Koopjesjagers

De #1 glossy voor moeders, dat is Kek Mama. Met miljoenen bezoekers per maand vliegen de artikelen, columns en interviews de redactie uit. Inclusief een fysiek magazine. Daar liggen behoorlijk wat kansen…

Doelgroep: Moeders en gezinnen

Tweedehands.net is één van de grotere, gratis verkoopsites van Nederland in tweedehands artikelen. Daar hebben we een aantal eersterangs advertentie posities voor je klaarstaan. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Doelgroep: Koopjesjagers

Het grootste aanbod online jurkjes van Nederland. Staat jouw lijn of kledingstuk er al tussen om gezien en geshopt te worden? Het platform biedt allerlei soorten en maten jurkjes in veel verschillende kleuren en maten. 

Doelgroep: Shoppers

Het nadeel van online kortingscodes: ze werken praktisch nooit. Met Kortingscodes zorgen wij ervoor dat ze wél werken. Heb jij dus een mooie korting die je onder de aandacht wil brengen? Wij zetten ‘m er voor je op.

Doelgroep: Koopjesjagers en shoppers

Dagelijkse updates over wat er speelt in de wereld, psychologie, carrière, lifestyle en natuurlijk alles over je zwangerschap, kraamtijd, de tropenjaren met een kind thuis. Verbind met moeders en jong gezinnen en ontdek alle kansen.

Doelgroep: Moeders en gezinnen

Ons doel is om een uitgebreid overzicht te bieden van de diverse uitvaartverzekeringen die worden aangeboden, zodat een weloverwogen keuze kan worden gemaakt in een emotioneel en complex proces.

Doelgroep: Prijsvergelijkers

Vergelijk bikini’s, badpakken, zwembroeken en meer! Het vinden van de juiste badkleding is nu een makkie. Ben je van mening dat jouw producten niet misstaan op Zwemkleding.nl, breng ze dan onder de aandacht.

Doelgroep: Shoppers