ONZE MERKEN

Wij zetten in op 4 pijlers binnen het online media domein: senioren, gezinnen, onderwijs en shopping

Jouw product of dienst promoten onder een koopkrachtige doelgroep? Via tekstlinks en advertenties krijgt jouw aanbod de aandacht die het verdient. Op Startpagina is namelijk elke klik raak. Ontdek de talloze mogelijkheden met Startpagina.nl.

Doelgroep: 50-plussers & Senioren

Het vraag- en antwoordplatform van Nederland met miljoenen bezoekers per maand. Word ook onderdeel van onze kennis community. Bereik de rest van Nederland met kennis delen en het beantwoorden van vragen.

Doelgroep: 16 tot 75 jaar

Bezoekers zijn op zoek naar nostalgie. Jij bent op zoek naar extra bereik. Met een zeer actief mailbestand en talloze promotie mogelijkheden is SchoolBANK de ideale manier om jouw organisatie goed op de foto te zetten.

Doelgroep: 40+

Bij ONS zie je wat je bij andere zenders niet (meer) ziet. Dat doen wij heel bewust: een doelgroep bedienen die zich bij de reguliere zenders niet thuisvoelt. Billboarding en commercials behoren tot ons populaire promotieaanbod.

Doelgroep: 20 t/m 65+ TV-kijkers

Met meer dan 2 miljoen bezoekers per maand is Datumprikker.nl een krachtig platform om je merk of product binnen verschillende thema’s op gebied van afspraken onder de aandacht te brengen. Zo prik je relevant in op afspraken binnen een thema. Ontdek ’t nu.

Doelgroep: 18 t/m 65+

De #1 glossy voor moeders, dat is Kek Mama. Met miljoenen bezoekers per maand vliegen de artikelen, columns en interviews de redactie uit. Inclusief een fysiek magazine met gesponsorde content. Daar liggen behoorlijk wat kansen…

Doelgroep: Moeders en gezinnen

Vakantieparken, restaurants, hotels en andere bezienswaardigheden zijn onderdeel van de Fietsnetwerk routes. Wij zorgen dat partners langs deze routes de juiste aandacht en promotie krijgen. Wil jij opvallen langs drukke routers? Wij denken graag met je mee.

Doelgroep: Fietsers & Senioren

Het leukste online magazine over het ouderschap, maar dan over hoe het écht is. En waar je jouw doelgroep écht bereikt. Van babyproducten tot allerhande producten voor opgroeiende kinderen. Van blogs tot gesponsorde content. Alles is mogelijk.

Doelgroep: Gezinnen

De doelgroep bereiken via het meest uitgegeven magazine door verloskundigen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Verspreiding via 87% van alle verloskundigenpraktijken in Nederland. Zichtbaarheid dus!

Doelgroep: (Toekomstige) ouders

Je vindt hier lieve, stoute, aparte, lachwekkende, ontroerende korte of lange Sinterklaasgedichten die door onze rijmpieten zijn bedacht. En we sturen het naar je mail toe. Makkelijker gaat het niet worden. Voor wie ga jij een gedicht schrijven?

Doelgroep: Sinterklaas liefhebbers

Vergelijken en besparen, het is iets wat ieder jaar terugkomt. Bij Totaalbesparen zorgen we ervoor dat verzekeringen worden meegenomen in een onafhankelijk vergelijkingsoverzicht. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Doelgroep: Prijsvergelijkers

Al 10 jaar een begrip binnen verzekeringen: Zeker.com. Wij helpen bezoekers besparen op hun vaste lasten en helpen organisaties hun aanbod op de juiste plek, onder een relevant publiek te tonen. Van zorgverzekering tot fietsverzekering. Bekijk de opties.

Doelgroep: Prijsvergelijkers

Onze missie: kinderlijke nieuwsgierigheid behouden en stimuleren. Fluitend Leren is de partner om samen een blijvende impact op de leerervaring van kinderen te creëeren en de basis voor leerplezier en leergewoonten te leggen.

Doelgroep: Gezinnen

Elk jaar in november vind je de allerbeste deals, voor de scherpste prijzen. Blackfridaydeals.nu biedt een overzicht van alle beschikbare deals die jij niet wil missen. Ook niet als aanbieder. Check de mogelijkheden snel.

Doelgroep: Koopjesjagers

Vergelijk bikini’s, badpakken, zwembroeken en meer! Het vinden van de juiste badkleding is nu een makkie. Ben je van mening dat jouw producten niet misstaan op Zwemkleding.nl, breng ze dan onder de aandacht in de warmere periodes van het jaar.

Doelgroep: Shoppers

Tweedehands.net is één van de grotere, gratis verkoopsites van Nederland in tweedehands artikelen. Daar hebben we een aantal eersterangs advertentie posities voor je klaarstaan. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Doelgroep: Koopjesjagers

Het grootste aanbod online jurkjes van Nederland. Staat jouw lijn of kledingstuk er al tussen om gezien en geshopt te worden? Het platform biedt allerlei soorten en maten jurkjes in veel verschillende kleuren en maten. Val op in de zomer en neem contact op. 

Doelgroep: Shoppers

Iedereen wil elke dag weten wat het weer wordt. Wij voorspellen alvast dat onze samenwerking een zonnige toekomst tegemoet gaat. Jij ook? Bekijk dan snel alle mogelijkheden om jouw bereik en omzet te vergroten. 

Doelgroep: 18 t/m 65+

Ons doel is om een uitgebreid overzicht te bieden van de diverse uitvaartverzekeringen die worden aangeboden, zodat een weloverwogen keuze kan worden gemaakt in een emotioneel en complex proces. Daar ondersteunen we graag in.

Doelgroep: Prijsvergelijkers