NIEUWS

Nieuw platform – Startpagina Kortingscodes

“Ik word gek van niet werkende kortingscodes!”

Bij Startpagina horen wij vaak deze opmerking van onze gebruikers. In hun zoektocht naar een online korting gaat het vaak mis. De code is verlopen of er worden talloze tabbladen met cookies geopend. Zoek je naar een werkende kortingscode? Op Startpagina Kortingscodes tonen wij alleen werkende kortingscodes en geldige aanbiedingen.

Tijd voor verandering

Startpagina, waarvan de site al bijna 25 jaar bestaat, is bij veel senioren nog steeds als homepage ingesteld. Onze bezoekers hechten waarde aan overzicht en correcte informatie. Populair zijn de verwijzingen naar nieuws, winkels en dagdeals. Om bezoekers beter te helpen is er nu een speciaal kortingscode platform. Hier worden dagelijks aanbiedingen, acties en kortingscodes van webshops geplaatst.

Er worden enkel geldige codes geplaatst met heldere voorwaarden. Ook wordt er een duidelijk verschil getoond tussen aanbiedingen en kortingscodes. Bij het openen van de code wordt niet meteen een nieuw tabblad geopend naar de webshop, maar verschijnt eerst de code die je gemakkelijk kunt kopiëren in je winkelmandje. Tot slot wordt het ook helder gecommuniceerd als een webwinkel geen werkende kortingscode of aanbiedingen online heeft staan.

Aart Wallet, mede-eigenaar van Startpagina: “De toevoeging van een betrouwbare kortingscode omgeving zien wij als een belangrijke stap. Met Startpagina willen wij steeds meer waarde voor onze bezoekers toevoegen. Voor de komende maanden staan er meer vernieuwingen en toevoegingen op de planning.”

Kortingscodes