NIEUWS

Kompas Publishing B.V. en abcbijles B.V. starten unieke basisschool methode met Fluitend Leren

Fluitend Leren is de eerste basisschoolmethode in Nederland die spelend en bewegend leren als leidraad gebruikt. Met Kompas Publishing aan boord zal het jonge merk Fluitend Leren in 2022 168 titels maken voor de leeftijdsgroep 4 tot 12. Dit betreft een combinatie van fysieke en online oefenmaterialen.

Voor meer informatie ga naar: www.fluitendleren.nl

Abcbijles B.V. is een landelijke onderwijsorganisatie die direct betrokken was bij het verzorgen van oefenmaterialen voor 80.000 leerlingen in 2021. Met een team van 14 ervaren materiaalontwikkelaars en een methodeschrijver gaan zij nu nog meer leerlingen helpen het leren leuker te maken.

Kompas Publishing B.V., onder andere bekend van de merken: Startpagina, Kek Mama, Goeievraag en SchoolBANK, ziet de samenwerking als een mooie aanvulling op haar huidige merken.

Hessel Lau Haan, Bestuurder van Learn2Learn Publishing, waaronder het merk Fluitend Leren valt; “Kompas Publishing heeft veel complementaire merken. Wij kijken uit naar deze samenwerking en de positieve impact van Fluitend Leren op de manier van leren voor basisschoolleerlingen. Dit jaar gaan wij Nederland fluitend veroveren, volgend jaar gaat Fluitend Leren internationaal!’”

Aart Wallet, mede eigenaar van Kompas Publishing: “We zien een schat aan kennis en kunde bij de oprichters van abcbijles en willen graag positieve impact maken voor kinderen in het basisonderwijs. Met merken als Startpagina, SchoolBANK en Goeievraag kunnen we interessante koppelingen maken om Fluitend Leren verder onder aandacht te brengen van een brede doelgroep.”