De gezondheid
loterij van Nederland

Samen voor een gezonder en vitaler Nederland

In het kort

Samenwerken? Neem contact op met onze contactpersoon Luc van Koningsbrugge. Hij stippelt graag de route naar succes met je uit.

Dit moet je weten...

Startlot is een loterij die actief bijdraagt aan duurzame gezondheidszorg. Wij zijn geen gewone loterij. Startlot is een vernieuwend loterijplatform dat zich inzet voor een gezonder en vitaler Nederland. Samen met onze deelnemers halen wij inkomsten binnen voor goede doelen en organisaties binnen de gezondheidszorg als ALS, Team Alzheimer Nederland en het Huidfonds.

De gezondheidszorg is aan het veranderen. Onderzoek naar levensreddende ziektepreventie- en behandelingen worden steeds meer afhankelijk van donaties. Dit terwijl de groep donateurs krimpt. Dit willen wij graag veranderen met onze gezondheidsloterij! 

Onze deelnemers maken niet alleen een grote kans om mooie geldprijzen te winnen, maar de goede doelen en organisaties winnen altijd. Dat is de oplossing van Startlot. 

"Om de oplossing voor de dodelijke ziekte ALS te vinden is nog veel onderzoek nodig, dit vraagt een lange adem. Dankzij de inkomsten uit de loterij Startlot kunnen wij meerjarige onderzoeksprojecten financieren. Want er is geen tijd te verliezen."
Liesbeth de Groot
Senior Fundraiser

Bezoek ook onze andere titels

Braintrainen? Elke maand een nieuw puzzelboek aan huis bezorgd

Eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns

Samen de goede weg in slaan? Neem contact op:

Luc van Koningsbrugge luc.van.koningsbrugge@startpagina.nl

startpagina-contactpersoon-luc-v-koningsbrugge