VACATURES

Online freelance redacteur (8 u p/w)

Zit jij bovenop het nieuws en weet jij veel van sport, politiek en vrijetijdsbesteding voor mannen? Heb je ervaring met content creëren, waarbij je gestructureerd werkt én weet je redactioneel met commercieel op de juiste toon te combineren? Vind je het daarbij vooral een uitdaging om de juiste content te bedenken en maken, en (telkens weer) te ontdekken wat de doelgroep graag leest?

Beschrijving

Dan bieden wij jou een leuke wekelijkse opdracht aan als online redacteur

Zo ziet jouw rol eruit:

Samen met het contentteam bedenk, zoek, verzamel en produceer je de mooiste  en relevante content voor Startpagina.nl. Je schakelt daarbij van Evergreen artikelen naar actuele berichten, je houdt het dagelijkse nieuws in de gaten en reageert daar adequaat op, je creëert specials en sponsored articles. Met welk beeld of welke tekst je onze bezoekers bereikt zoek jij graag uit. Het internet kent geen geheimen voor jou, je snapt SEO en zet deze om in de best mogelijke content.

Je vinkt deze lijst met gemak af:
  • Je bent 8 uur per week beschikbaar (eigen tijd indelen);
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het creëren van content en werken in Wordpress;:   
  • Je bent een passievolle redacteur, die de boodschap met woorden echt weet over te brengen;
  • Je bent creatief, maar ook analytisch ingesteld;  
  • Je bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van contentmarketing en social media


Over Startpagina.nl Startpagina.nl geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites. Startpagina.nl wordt door een leuk, jong en divers team onderhouden. Startpagina is onderdeel van Kompas Publishing B.V.

Over Kompas 

Kompas Publishing is exploitant van o.a. de websites: Startpagina, GoeieVraag, SchoolBANK, KeK Mama, Tweedehands.net, Zeker.com en Jurkjes.nl. Startpagina is de grootste website binnen het portfolio van Kompas Publishing BV en bereikt dagelijks zo’n 175.000 unieke bezoekers.   

Kompas Publishing biedt je een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Uitgangspunten zijn: plaats- en tijdsonafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat. 

Procedure Nadat je je hebt aangemeld, nemen wij contact met je op en nodigen jou eventueel uit voor een online kennismaking. Tijdens dat gesprek wisselen wij informatie uit, beantwoorden wij al jouw vragen en nodigen jou – bij een wederzijdse ‘klik’ – uit voor een gesprek bij ons op kantoor in Haarlem.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Stuur je sollicitatie op en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug. Dit kan naar:

Brenda Timmers
vacature@startpagina.nl

Heb je nog vragen?

Wil je iets meer weten over deze functie of over Kompas? Stuur één van onze collega’s een berichtje via LinkedIn, vinden ze leuk!