VACATURES

Accountmanager (starter/medior)

Wil jij jouw commerciële skills ontwikkelen en je inzetten bij een groeiende organisatie in de mediabranche? Wil jij alle ins & outs leren over affiliate marketing en performance marketing? Ben jij beschikbaar voor 32 – 40 uur per week? Dan bieden wij jou een super leuke functie aan als Accountmanager (Starter/Medior) bij Kompas Publishing B.V.

Beschrijving

Kompas Publishing B.V. is een groeiende organisatie met verschillende bekende titels in haar portfolio zoals Startpagina.nl, GoeieVraag.nl, Fietsnetwerk, Kek Mama, Zeker.com en Schoolbank.nl. Naast het kantoor in Haarlem werken er mensen vanaf locaties in Utrecht (Kek Mama) en Harderwijk (Fietsnetwerk). Bij Kompas Publishing werk je samen met in totaal 50 collega’s die aan de verschillende merken werken. Wij bereiken met onze merken maandelijks meer dan 10 miljoen unieke bezoekers in Nederland. De visie van Kompas is het zoeken, vinden en ontdekken van nuttige en handige informatie online. In de huidige samenleving zijn privacy en veiligheid/vertrouwen belangrijker dan ooit.

Wat bieden wij jou?

Een leuke functie als Accountmanager bij een dynamische en informele organisatie waarbij je de vrijheid krijgt om je eigen inzichten te delen en je tijd zelf in te richten om je doelen te bereiken. Uitgangspunten zijn: plaats- en tijdsonafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht in een informele werksfeer en een flexibele werkomgeving, waar samenwerken voorop staat. Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je op jouw verjaardag een extra vrij dag cadeau en regelen wij pensioen voor je. Als je op kantoor werkt dan regelen wij ook nog eens de lunch voor jou op onze kosten! Regelmatig hebben wij een leuke uitje en/of etentje met alle collega’s.

Wat ga jij doen?

In jouw rol als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de commerciële samenwerkingen met andere bedrijven. Dit bestaat deels uit relatiebeheer van een bestaand klantenpakket en daarnaast ook acquisitie van nieuwe klanten. Hierbij heb je contact met bedrijven uit verschillende branches en met affiliate netwerken en mediabureaus. In deze functie kun je jouw skills verder ontwikkelen en inzetten. Ook kun je je specialiseren op het gebied van affiliate marketing/performance marketing. Als je hier nog geen ervaring mee hebt is dat geen probleem en helpen wij je graag verder op weg.

Ervaring

Voor de Accountmanager starter functie is het belangrijk om te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en interesse in (online) media. Het is een pré als je al commerciële ervaring hebt opgedaan maar als dat niet zo is dan kun je dan kun je dat bij ons uiteraard ook leren. Met een steile leercurve zul je binnen een mum van tijd volledig zelfstandig aan de slag gaan. Voor de functie Accountmanager medior functie zoeken wij iemand die al enige ervaring heeft als Accountmanager en het is een pré als je affiniteit hebt met de mediabranche.

Jij hebt

  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als verbaal
  • Een proactieve houding
  • Een positieve instelling
  • Interesse in online media
  • Uitstekende kennis van van de Nederlandse taal
  • Goede kennis van de Engelse taal
  • Een gezonde nieuwsgierigheid
  • Affiniteit met (online) media en affiliate marketing is een pré

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Stuur je sollicitatie op en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug. Dit kan naar:

Luc van Koningsbrugge
luc.van.koningsbrugge@startpagina.nl

Heb je nog vragen?

Wil je iets meer weten over deze functie of over Kompas? Stuur één van onze collega’s een berichtje via LinkedIn, vinden ze leuk!